Prowadzisz działalność gospodarczą lub planujesz jej założenie? Jak założyć profesjonalny sklep? zaufaj Astrohobby.PL
Przenieś lub załóż swój sklep związany z tematem Astrohobby.PL na nasze serwery, a przez pierwszy rok otrzymasz na start rabat na hosting i reklamę 50%
dostarczymy Ci profesjonalne rozwiązania dostosowane do Twoich potrzeb (oprogramowanie , hosting serwera www i poczty) hosting(małpka)astrohobby.pl
Wysłany: 05 Czerwiec 2006, Poniedziałek 9:21 am Temat postu: Satelitarne zdjęcia Polski.
Niedawno gdzieś widziałem serwis z satelitarnymi fotami polandii, robione w świetle widzialnym i aktualizowane co 24hrs. Nie wiem czemu, ale nie zabookowałem sobie tej strony i teraz nie mogę jej znaleźć.
Nie jest to żadne maps.google czy inne world wind ani żaden serwis oferujący zdjęcia z przed lat tylko codzienny serwis. Ktoś się orientuje co to mogło być?
Wysłany: 05 Czerwiec 2006, Poniedziałek 19:15 pm Temat postu:
>Takich serwisów są dziesiątki albo i setki.
No właśnie, ale mnie urzekł serwis inny od tych setek : )
Pogrzebałem i znalazłem >TO< znowu.
Fory w niskiej rozdziałce, z jakiegoś satelity geostacjonarnego obejmujące sytuację meteo nad całym krajem.
Wysłany: 05 Czerwiec 2006, Poniedziałek 22:07 pm Temat postu:
Stron jest tak wiele, że nie ma takich, żeby nie można było znaleść podobnej. Wiec śmię wątpić, żeby ta strona była inna od wszystkich .
Dzięki za ten link . _________________ Przeźmierowskie Obserwatorium Astronomiczne
www.poa.home.pl lub
www.poa.com.pl
Loty kosmiczne!